מתכון

סלסת ענבים

דצמבר 2015
סלסת ענבים. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
סלסת ענבים. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

מתכון אהוד מאוד בקרב בני משפחתי. הוא לא מכסיקני בכלל, אך הולך טוב עם חלפניו ממולא בגבינה

מתכון אהוד מאוד בקרב בני משפחתי. הוא לא מכסיקני בכלל, אך הולך טוב עם חלפניו ממולא בגבינה.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה:

להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל החומרים יחד כשעה לפני ההגשה

2

סמוך להגשה מוסיפים כוסברה ומערבבים.

טיפ: אם תביאו לרתיחה את יתרת הסלסה, ישתנה טעמה והיא תאבד את רעננותה, אבל כך תאריכו את חייה עד שבוע במקרר.

גיוון: אם אין לימון אפשר להשתמש בליים.