מתכון

סלק וקולרבי מזוגגים בתנור עם בלסמי וראס אל-חנות

דצמבר 2015
3 דירוגים
סלק וקולרבי מזוגגים בתנור עם בלסמי וראס אל-חנות. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
סלק וקולרבי מזוגגים בתנור עם בלסמי וראס אל-חנות. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

הסלק והקולרבי עובדים מעולה בחמוצים העיראקיים המפורסמים, וגם כאן הצמד לא מאכזב

הסלק והקולרבי עובדים מעולה בחמוצים העיראקיים המפורסמים (מחללה), וגם כאן הצמד לא מאכזב. תוספת מצוינת שמסתכמת בערבוב כל המרכיבים בקערה ואפייה בתנור. אמנם מדובר באפייה ממושכת (כשעתיים), אבל אין כאן צורך בבדיקה ובפיקוח, וכך נשאר זמן לעיסוקים אחרים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

מערבבים את החומרים בקערה גדולה.

3

מעבירים לכלי חסין חום ומכסים ברדיד אלומיניום.

4

אופים כשעה וחצי-שעתיים עד שהסלק והקולרבי רכים מאוד.