מתכון

סרדינים ממולאים בסגנון מרוקאי

מרץ 2019
4 דירוגים
סרדינים ממולאים בסגנון מרוקאי של שפית לילה גראבלי. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן
סרדינים ממולאים בסגנון מרוקאי של שפית לילה גראבלי. צילום: שרית גופן. סטיילינג: אינה גוטמן

שפית לילה גראבלי מעניקה את הגרסה שלה לסרדינים המרוקאים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

קוצצים דק את הפטרוזיליה, הכוסברה, הלימון ללא הקליפה והשום ומערבבים. מוסיפים את האריסה, הכמון, שמן הזית, הפפריקה, הצ'ילי הפרוס, מלח ופלפל ומערבבים את הכל יחד עד קבלת תערובת אחידה.

2

פותחים את נתחי הדג בצורת פרפר ומוציאים את האִדרה.

3

לוקחים פילה סרדין אחד, מניחים עליו את התערובת וסוגרים בנתח נוסף. מקררים את הפילטים במקרר שעתיים.

4

מוציאים את הפילטים מהמקרר, טובלים בקמח ומטגנים טיגון עמוק בשמן חם. מוציאים מהאש ומניחים על נייר סופג. ניתן להגיש עם לימון כבוש בצד.