מתכון

סשימי אינטיאס עם סברס וצ'ילי חריף

אפריל 2019
1 דירוגים
סשימי אינטיאס עם סברס וצ'ילי חריף של שף אלרן בוזגלו. צילום וסטיילינג: אפרת ליכטנשטט
סשימי אינטיאס עם סברס וצ'ילי חריף של שף אלרן בוזגלו. צילום וסטיילינג: אפרת ליכטנשטט

שף אלרן בוזגלו מכין מתכונים קיציים של בשר ודגים נאים, ומשלב אינטיאס עם סברס

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מפלטים את דג האינטיאס מעורו וחותכים רצועות בעובי של חצי ס"מ.

2

חותכים את הסברס לקוביות ואת הצ'ילי לעיגולים קטנים ודקים.

3

מתבלים ביוזו, בסויה, בשמן שומשום ובעלי כוסברה טריים ומגישים.