מתכון

סשימי סלמון עם מלון ומלפפון

יוני 2019
1 דירוגים
סשימי סלמון עם מלון ומלפפון. צילום: shutterstock
סשימי סלמון עם מלון ומלפפון. צילום: shutterstock

ההשקעה היחידה היא בחיתוך המוקפד, שלא רק מעניק למנה מראה יפהפה, אלא גם אחראי לחוויה כיפית של המון טעמים בכל ביס

סכין חדה היא חלק הכרחי מהמתכון.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

פורסים סלמון לפרוסות אלכסוניות בעובי כ-1/4 ס"מ.

2

מניחים את הפרוסות על צלחת זכוכית, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר.

3

חוצים מלפפונים לאורכם, נפטרים מהגרעינים בעזרת כפית וחותכים למקלונים דקיקים בעזרת סכין חדה, קולפן ז'וליינים או מנדולינה. חותכים את המקלונים לקוביות קטנטנות.

4

מערבבים את קוביות המלון והמלפפון עם עירית, ג'ינג'ר כבוש, שמן זית ומלח.

5

מפזרים על הסלמון את סלט המלפפונים והמלון, מטפטפים מעל סויה ומגישים לצד משחת ווסאבי.