מתכון

עוגות אישיות של גבינה ורוזטה במילוי ענבים ופטל

נובמבר 2015
3 דירוגים
עוגות אישיות של גבינה ורוזטה במילוי ענבים ופטל. צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר
עוגות אישיות של גבינה ורוזטה במילוי ענבים ופטל. צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר

העוגות האלה גדושות כל טוב ונראות מקצועיות, אבל ההכנה שלהן היא קלי קלות

כאן השתמשתי ברינגים קטנים. אם רוצים להכין בתבנית גדולה, משתמשים בתבנית בקוטר 28-26 ס”מ ומצננים זמן ממושך יותר.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לבסיס:

למוס:

למלית:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים את הבסיס:

1

ממיסים שוקולד עם שמן במיקרוגל. מוסיפים קורנפלקס ושקדים ומערבבים.

2

מניחים את הרינגים על מגש מרופד בנייר אפייה. יוצקים כף מתערובת השוקולד לכל רינג, משטחים ומעבירים למקפיא ל-10 דקות.

מכינים את המוס:

3

מערבבים גבינות עם סוכר בקערה.

4

מחממים רוזטה, שוקולד וחמאה בסיר תוך כדי בחישה עד שהשוקולד והחמאה נמסים. מסירים מהכיריים, מוסיפים ג’לטין מומס בחלב ומערבבים. מצננים כ-10 דקות.

5

מקפלים את תערובת השוקולד לתערובת הגבינה.

6

מקציפים שמנת מתוקה לקצפת רכה ומקפלים לתערובת הגבינה.

מרכיבים את העוגות:

7

יוצקים את המוס על הבסיס עד גובה מחצית כל רינג. מעבירים למקפיא ל-10 דקות.

8

מפזרים ענבים ופטל, יוצקים את יתרת המוס ומפזרים את שאר הענבים והפטל. מעבירים למקפיא לשעתיים לפחות.