מתכון

עוגיות לב ריבה

פברואר 2019
3 דירוגים
עוגיות לב ריבה של אבה הנסן. צילום וסטיילינג: לירון אלמוג
עוגיות לב ריבה של אבה הנסן. צילום וסטיילינג: לירון אלמוג

הן קטנות, מתוקות ופשוטות, ותמיד טוב שתהיה בארון קופסה. אבה הנסן מגיש מתכונים לעוגיות ריבה קלאסיות

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את החמאה עם הסוכר במיקסר עם וו גיטרה כ-2 דקות עד קבלת תערובת אחידה. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים במהירות אטית עד קבלת בצק אחיד.

2

עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה לכל הפחות.

3

מניחים את הבצק בין שני דפי אפייה ומרדדים לעובי הרצוי. מפרידים את הבצק מנייר האפייה וקורצים בעזרת חותכן עוגיות בצורת לב. בחצי מכמות העוגיות קורצים עיגול במרכז העוגייה.

4

מסדרים את העוגיות בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200-210 מעלות (תלוי בתנור) ואופים כ-7-8 דקות עד קבלת צבע זהוב.

5

מניחים לעוגיות להצטנן ולאחר מכן יוצרים סנדוויצ'ים: מורחים את הריבה על העוגיות ללא החור וסוגרים בחלק המחורר. מפזרים אבקת אפייה במסננת על העוגיות.