מתכון

עוגיות פולנטה עם גלידת וניל

4 דירוגים
עוגיות פולנטה עם גלידת וניל של עופר בן נתן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
עוגיות פולנטה עם גלידת וניל של עופר בן נתן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

עוגיות סנדוויץ' תירס קלילות המזכירות בטעמן קורנפלקס. הן מבוססות על פולנטה טחונה שנוספה לבצק העוגיות

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

טוחנים את הפולנטה במעבד מזון או במטחנת תבלינים עד לקבלת אבקה דקה.

2

מערבלים במיקסר עם וו גיטרה חמאה וסוכר עד לקבלת קרם אחיד וחלק. מוסיפים ביצה ומערבלים עד שהיא נטמעת בתערובת. מוסיפים קמח, פולנטה טחונה, מלח ואבקת האפייה ומערבלים עד לקבלת בצק אחיד.

3

מעבירים את הבצק לשק זילוף ללא צנטר ומזלפים כיפות ברווחים גדולים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. כדאי להכניס את התבנית למקרר או למקפיא לפני האפייה כדי שהעוגיות ישמרו על צורתן.

4

מחממים תנור ל־170 מעלות. אופים את העוגיות כ־12 דקות עד שהן יציבות. מצננים היטב.

5

מניחים על מחצית מהעוגיות כף גלידת וניל וסוגרים עם שאר העוגיות ליצירת סנדוויצ'ים.