מתכון

עוגיות פרמזן טוגראשי

1 דירוגים
עוגיות פרמזן טוגראשי של השף-קונדיטורים עופר בן נתן ועומר קוצ'מן. צילום: יהונתן גיסלר. סטיילינג: נועה שביט
עוגיות פרמזן טוגראשי של השף-קונדיטורים עופר בן נתן ועומר קוצ'מן. צילום: יהונתן גיסלר. סטיילינג: נועה שביט

עוגיות הפרמזן המלוחות מקבלות כאן טוויסט מעניין בעלילה עם קמצוץ צ'ילי יפני

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מעבדים את החמאה במיקסר עם וו גיטרה עד שהיא רכה למחצה. מוסיפים את הפרמזן ומאחדים. מוסיפים בבת אחת את כל יתר המרכיבים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.

2

מחלקים את התערובת לשלושה גושים שווים בגודלם. מכל גוש יוצרים גליל ("נקניק") בעזרת ניילון נצמד ומניחים במקרר ללילה.

3

לפני האפייה מחלצים את הגלילים מהניילון ומגלגלים אותם בשומשום לבן עד לכדי ציפוי. בעזרת סכין חדה חותכים מהגליל פרוסות לעוגיות בעובי של מעט פחות מחצי ס"מ. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות כ-12 דקות.