מתכון

מגדל עוגיות שוקולד, קרם שוקולד לבן ותותים

1 דירוגים
מגדל עוגיות שוקולד, קרם שוקולד לבן ותותים של הקונדיטורית נטע דביר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: קרן ברק
מגדל עוגיות שוקולד, קרם שוקולד לבן ותותים של הקונדיטורית נטע דביר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: קרן ברק

הקינוח הרומנטי האולטימטיבי, מבית היוצר של הקונדיטורית נטע דביר ואנשי חברת לינדט

כלים: קורצן לב לעוגיות בגודל 5 ס"מ.

 

מצננים את הקרם במשך לילה ואת הבצק במשך שעה במקרר.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לקרם שוקולד לבן

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

לעוגיות

1

במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את הקמח והחמאה במהירות בינונית עד שנוצרת תערובת פירורית. מוסיפים את אבקת הסוכר והקקאו ומערבלים ערבול קצר לפיזור אחיד של החומרים. מוסיפים את הביצה ומערבלים רק עד לקבלת פירורים גדולים של בצק. מאחדים את הפירורים בידיים לכדור בצק. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים במקרר כשעה.

2

מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים לעובי של כחצי ס"מ וקורצים עוגיות בעזרת קורצן לב. כל מגדל עוגיות מכיל 3 עוגיות לב זהות. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך 10-12 דקות.

לקרם שוקולד לבן

3

ממסים את כל חומרי הקרם בבן מארי (המסה באדים, בסיר או קערה מעל סיר מים רותחים) או במיקרוגל בפולסים של 30 שניות כל פעם, עד שהשוקולד נמס לחלוטין ונוצרת בלילה אחידה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים במקרר למשך לילה. לפני השימוש מוציאים את הקרם מהמקרר ומקציפים את הבלילה במיקסר במהירות גבוהה, עד שמתקבלת מסה יציבה.

להרכבת המנה

4

מניחים על צלחת הגשה את עוגיית הלב הראשונה, מעליה שמים כף מקרם השוקולד הלבן ומפזרים מעל פרוסות תותים. חוזרים על הפעולה פעם נוספת לשכבה השנייה, ומסיימים בעוגייה.