מתכון

לפקוס קורמוס - עוגת ביסקוויטים יוונית

דצמבר 2018
3 דירוגים
לפקוס קורמוס - עוגת ביסקוויטים של שף אליאב גולדנברג. צילום: דן פרץ. סטיילינג: נורית קריב
לפקוס קורמוס - עוגת ביסקוויטים של שף אליאב גולדנברג. צילום: דן פרץ. סטיילינג: נורית קריב

הגרסה היוונית של שף אליאב גולדנברג לעוגת הביסקוויטים הכל כך אהובה, מ-4 מרכיבים בלבד

לתבנית אינגליש קייק

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מקציפים את השמנת לקצפת. מוסיפים את החלב המרוכז ומקציפים לקרם אוורירי.

2

מוסיפים את תמצית הווניל ומקפלים פנימה את הביסקוויטים השבורים.

3

מעבירים את התערובת לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה ומצננים במקרר.

4

לחלופין אפשר להניח את העיסה על גיליון נייר אפייה, לגלגל בעזרת הנייר לגליל ולסגור בקצוות כמו שסוגרים סוכרייה. מעבירים למקרר לצינון ולפני ההגשה פורסים לפרוסות.