מומלץ להגיש עם כדור גלידת וניל. לקבלת עוגה מרשימה במיוחד השתמשו בתבנית בצורת קשת — להשיג בחנויות המתמחות בקונדיטוריה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל 160 מעלות.
2
ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או על אמבט מים חמים (ביין מארי) ומערבבים לתערובת חלקה ואחידה.
3
מקציפים ביצים עם סוכר ומלח במיקסר כ 5 דקות במהירות בינונית לתערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבלים לתערובת אחידה. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים קמח, אבקת אפייה וחלב ומערבלים לתערובת חלקה ואחידה.
4
יוצקים לתבניות ומחליקים. מפזרים מעל מרציפן.
5
אופים 45-40 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.
6
מאחסנים מכוסה מחוץ למקרר עד 3 ימים.