מתכון

עוגת תבלינים עם קרם מסקרפונה וניל וצימוקים כבושים

אוגוסט 2019
2 דירוגים
עוגת תבלינים של ילדות עם קרם מסקרפונה וניל וצימוקים כבושים של שף רז רהב. צילום: בן יוסטר
עוגת תבלינים של ילדות עם קרם מסקרפונה וניל וצימוקים כבושים של שף רז רהב. צילום: בן יוסטר

השף רז רהב ממסעדת OCD משלב בין מרכיבים פשוטים לתוספות מתוחכמות ליצירת מנות חלביות שמוציאות מהשגרה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לעוגה

לגלייז קינמון

לצימוקים הכבושים

לקרם מסקרפונה וניל

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

מכינים את העוגה

1

טורפים בקערה את כל המרכיבים עד קבלת תערובת אחידה. אופים את העוגה במשך 40 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהעוגה זהובה ויבשה במרכז.

מכינים את גלייז הקינמון

2

טורפים בקערה את כל המרכיבים עד קבלת מחית לבנה וחלקה.

מכינים את הצימוקים הכבושים

3

מרתיחים בסיר את המרכיבים למעט הצימוקים. מסירים מהאש ומוסיפים את הצימוקים. מצננים ושומרים עד כשבוע בצנצנת אטומה.

מכינים את קרם המסקרפונה וניל

4

עם מקצף ידני מקציפים את כל הרכיבים עד קבלת קרם חלק באווריריות בינונית.

הרכבת המנה

5

מניחים את העוגה על רשת מעל תבנית ומוזגים עליה את גלייז הקינמון בתנועות סיבוב מהמרכז החוצה. מחכים 10 דקות עשכל עודפי הגלייז ינזלו.

6

מעבירים את העוגה מהרשת למקרר למשך שעה. מגישים את העוגה עם כף צימוקים כבושים וכף קרם מסקרפונה וניל.