החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב:
אופן ההכנה
1
מטגנים את העוף: מערבבים בשקית ניילון קמח, מלח, פלפל ופפריקה. מכניסים את נתחי העוף ומנערים.
2
מחממים ווק עם שמן ומטגנים את הקוביות רבע כמות בכל פעם דקה-שתיים מכל צד. מניחים בצד.
3
מכינים את הרוטב ומבשלים יחד: מביאים לרתיחה בווק את כל חומרי הרוטב למעט מים וקורנפלור.
4
מערבבים קורנפלור עם מים, מוסיפים לווק תוך כדי ערבוב ומבשלים עד שמתחיל להסמיך. מוסיפים את העוף, מבשלים יחד 3-2 דקות ומגישים עם אורז או נודלס