מתכון

עוף עם יוגורט וגראם מסאלה

מרככים את העוף במרינדה על בסיס יוגורט, שמעניקה לו טעם ייחודי

מרץ 2025
עוף עם יוגורט וגראם מסאלה של מיכל מוזס (צילום: shutterstock)
עוף עם יוגורט וגראם מסאלה של מיכל מוזס (צילום: shutterstock)

מומלץ להשרות את העוף ביוגורט במשך 24 שעות לפני שמעבירים לשקית הקוקי.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מערבבים את חלקי העוף בקערה עם שאר החומרים, מכסים ומכניסים למקרר ל-24 שעות (לא חובה).

2

מחממים תנור ל-170 מעלות.

3

מעבירים את העוף עם המשרה לשקית קוקי, קושרים ומניחים בתבנית. מחוררים את השקית בכמה מקומות.

4

אופים כשעה ורבע עד שהעוף זהוב.

5

מגישים עם כוסברה קצוצה.