מתכון

עלי גפן ממולאים בסביצ’ה דג ים ובורגול

מאי 2019
1 דירוגים
עלי גפן ממולאים בסביצ’ה דג ים ובורגול של שף סהר רפאל. צילום: גל דרן. סטיילינג: יעל לאור
עלי גפן ממולאים בסביצ’ה דג ים ובורגול של שף סהר רפאל. צילום: גל דרן. סטיילינג: יעל לאור

השף סהר רפאל מציע טוויסט עדכני על מנת ממולאים מבית סבתא

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לבורגול

לדג

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

לעלי הגפן

1

מניחים את עלי הגפן בקערית ויוצקים עליהם מים רותחים למשך כ-5 דקות. מסננים ומצננים.

לבורגול

2

מניחים את הבורגול בקערה ויוצקים מעל מים רותחים. מתבלים במעט מלח ומכסים 10 דקות.

לדג

3

קוצצים את הדג והכוסברה, מניחים בקערה, מוסיפים את שמן הזית, המלח, הפלפל ומיץ הלימון ומערבבים היטב.

להרכבת המנה

4

פותחים את עלי הגפן ומפרידים. מניחים בקצה של כל עלה מעט מהסביצ'ה דג ים ובורגול ומגלגלים. מניחים בצלחת הגשה.

להגשה

5

מערבבים את הטחינה עם המים, מיץ הלימון והמלח, עד קבלת מרקם חלק. מזליפים מעל עלי הגפן או מגישים בכלי נפרד.