מתכון

פולנטה של תירס טרי עם פטריות צלויות

פולנטה של תירס טרי עם פטריות צלויות. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו
פולנטה של תירס טרי עם פטריות צלויות. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

מי שלא נולד למשפחה רומנית או לא אכל פולנטה לא מבין על מה כל הרעש. דווקא לאלה אנחנו ממליצים לנסות את המתכון הבא

מי שלא נולד למשפחה רומנית או לא אכל פולנטה לא מבין על מה כל הרעש. דווקא לאלה אנחנו ממליצים לנסות את המתכון הבא. מתוך המטבח הצמחוני של על השולחן

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לפולנטה:

לפטריות:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-200 מעלות.

2

מאדים גרעיני תירס במחבת עמוקה עם חמאה וחלב או שמנת במשך 10 דקות. מועכים במזלג (או טוחנים גס בבלנדר מוט), מתבלים במלח וטבסקו ומבשלים 10 דקות תוך כדי ערבוב, עד שמסמיך כמו דייסה.

3

מוסיפים לתירס עירית ופקורינו, מערבבים, משטחים בתבנית ומזהיבים בתנור 10 דקות.

4

במקביל מחממים מחבת וצולים בה פטריות בחמאה, שום ותימין, עד שהן משחימות יפה.

5

מגישים את הפטריות על הפולנטה החמה.