מתכון

פונדו שוקולד דרמבואי אישי

פברואר 2019
פונדו שוקולד דרמבואי אישי של השפית טליה תדהר צפרוני. צילום: בועז לביא
פונדו שוקולד דרמבואי אישי של השפית טליה תדהר צפרוני. צילום: בועז לביא

השפית טליה תדהר צפרוני מציעה מתכונים לקינוחי כוסות מרשימים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

לגנאש

1

יוצקים את השמנת המתוקה לסיר קטן ומחממים עד כמעט רתיחה. מכניסים את השוקולד לקערה ויוצקים את השמנת החמה על השוקולד להמסה. מוסיפים את הדרמבואי ומערבבים היטב.

להגשה

2

משפדים את קוביות הבריוש וכל אחד מהפירות על שיפוד יקיטורי. יוצקים את הגנאש ל-4 כוסות ומסדרים על כל כוס ארבעה שיפודים - אחד מכל סוג. מגישים חמים.