מתכון

פונדו שוקולד משודרג

דצמבר 2015
2 דירוגים
פונדו שוקולד משודרג. צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר
פונדו שוקולד משודרג. צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר

קערה עם רוטב שוקולד עשיר ולוהט, וסביבה — מועמדים להטבעה מתוקה: פירות חגיגיים, מרנג, בראוניז וביסים של חלבה

קאמבק בגרסה יאפית, לקינוח הוותיק שכולו גיבוש קבוצתי.
שווה להשקיע בסט פונדו, אבל אפשר בהחלט לאלתר, עם קערה יפה, מיתקן חימום ושיפודים.

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לטבילה:

לטבילה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מביאים שמנת מתוקה ומלח לסף רתיחה. יוצקים על השוקולד, ומערבבים היטב עד שהשוקולד נמס.

2

מעבירים מיד לקערת פונדו, מערבבים פנימה אלכוהול אם רוצים, ומגישים עם התוספות בכלים נפרדים מסביב ושיפודים לטבילה.

3

אפשר להכין את רוטב השוקולד מראש, ולשמור בכלי אטום במקרר. מחממים במיקרוגל, או בסיר על להבה מינימלית (תוך השגחה צמודה) לפני ההגשה.