מתכון

פטריות כבושות

מרץ 2020
2 דירוגים
פטריות כבושות של ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן
פטריות כבושות של ארז קומרובסקי. צילום: מתן שופן

טעמן של פטריות כבושות בחומץ בסלמי ושום ירוק הוא טעם מיוחד שכדאי לכם להכיר. תגישו לצד ארטישוקים או עוף בגריל ותראו איזו חגיגה

אני משער שאימה של סבתי באוקריאנה הייתה מחמיצה פטריות במהלך האביב. אבל אני לא היא והפטריות כאן אינן פטריות יער – אצלנו הפטריות גדלות בסתיו.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מניחים פטריות בצנצנת. מעבירים לסיר קטן את שאר החומרים ומביאים לרתיחה מעל להבה גבוהה. מסירים מהאש ויוצקים על הפטריות. מניחים מעל שקית ניילון ומעליה משקולת (כדי שכל התכולה תהיה בתוך הנוזל. משקולת יכולה להיות משקולת ייעודית או שקית ניילון מלאה במים). סוגרים ומשהים 24 שעות.