מתכון

פילה מוסר מאודה עם אספרגוס

דצמבר 2018
2 דירוגים
פילה מוסר מאודה עם אספרגוס של שניר אנג סלע. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן
פילה מוסר מאודה עם אספרגוס של שניר אנג סלע. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן

המנה הזו מפתיעה לטובה בפשטות ובמצוינות שלה. האידוי מותיר את הדג עסיסי ורך, והוא קל, זריז ומתאים לימים חמים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מרתיחים מים בסיר בגודל שמתאים לסלסילת האידוי. מניחים בסלסילה את כל המרכיבים כשעור הדג כלפי מעלה וסוגרים.

2

מקטינים את האש עד שהמים מבעבעים בעדינות ומניחים מעל את סלסילת האידוי. מאדים כ-12 דקות עד שהדג מלבין.

3

מוציאים את הסלסילה בזהירות ומסדרים את המרכיבים בצלחת הגשה. מתבלים במלח ופלפל ובלימון.