מתכון

פילה פרידה אפוי עם סלט עדשים שחורות ועלים

ספטמבר 2019
פילה פרידה אפוי עם סלט עדשים שחורות ועלים צעירים של שאדי בשארה. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: אינה גוטמן
פילה פרידה אפוי עם סלט עדשים שחורות ועלים צעירים של שאדי בשארה. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: אינה גוטמן

מנה שנראית מרשימה אבל דורשת מעט מאוד עבודה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לסלט

לרוטב טחינה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

הדג

1

מערבבים את נתחי הפילה עם שמן הזית, השום, התימין והתבלינים.

2

מסדרים את הנתחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך 7 דקות בתנור שחומם מראש ל־180 מעלות.

הסלט

3

מערבבים את כל המרכיבים.

הרוטב

4

מערבבים את המרכיבים עד קבלת מרקם חלק. מסדרים את הסלט בצלחת, מניחים את נתחי הדג ויוצקים את רוטב הטחינה.