מתכון

פיליקס

ינואר 2016
פיליקס. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו
פיליקס. צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

משולשים פריכים וזהובים, שמזכירים פסטלים, אבל ממולאים בשלושה מיני גבינות - אורדה עיזים, פטה כבשים וקשקבל

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לטיגון חצי עמוק:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את שלוש הגבינות בקערה תוך כדי מעיכה, עד לקבלת תערובת אחידה.

2

מחלקים את עלי הבצק לרוחב ל-6 רצועות בעזרת גלגלת או סכין. מניחים בקצה כל רצועה כפית מתערובת הגבינות ומקפלים למשולש: פעם אחת ימינה ואז שמאלה עד לסוף הרצועה לקבלת כיסן משולש. מכינים כך את כל הרצועות.

3

מחממים מחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק.

4

מטגנים את המשולשים דקה-שתיים מכל צד עד להזהבה. מוציאים לנייר סופג ומגישים חם.