מתכון

מאפה "פיצה" עם פסטו ירוקים

דצמבר 2018
3 דירוגים
מאפה "פיצה" מקמח חומוס עם פסטו ירוקים של שף גיל הררי. צילום: רמי זרנגר
מאפה "פיצה" מקמח חומוס עם פסטו ירוקים של שף גיל הררי. צילום: רמי זרנגר

הפסטו משמש גם כממרח עשיר בפני עצמו. אפשר לשמור במקרר לפחות שבוע

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לבצק

לפסטו מעלים ירוקים

להרכבת המנה

לבצק

לפסטו מעלים ירוקים

להרכבת המנה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

לבצק

1

מערבבים היטב את כל החומרים עד שנוצר בצק אחיד. מרדדים אותו באצבעות על מגש מרופד בנייר אפייה עם מעט שמן זית. מניחים את הבצק בעובי הדומה לבצק פיצה רגיל. אופים 20 דקות בתנור מחומם עד שהבצק מתקשה ומשחים מעט. מוציאים מהתנור.

לפסטו מעלים ירוקים

2

טוחנים את כל החומרים במעבד מזון עד שמתקבל מרקם חלק.

להרכבת המנה

3

מורחים את הפסטו על הבצק ועליו מניחים את עגבניות השרי והזיתים. אופים 10 דקות. אפשר לפזר כמה עלי רוקט ולהזליף מעט שמן זית.