מתכון

פירות בטפיוקה ומרק קוקוס קר

מרץ 2016
פירות בטפיוקה ומרק קוקוס קר. צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר
פירות בטפיוקה ומרק קוקוס קר. צילום: רונן מנגן | סגנון: רותם ניר

יפנית בחיפה
בירת הצפון, שאינה מפונקת במסעדות משובחות, זכתה ב"טטאמי" היפנית המצוינת ובשף אורן גולדווסר, שמאחוריו שלוש שנות לימודים בבית ספר גבוה לבישול בטוקיו. ניסיון ומוניטין בארץ הוא צבר ב"יועזר בר יין" ביפו וב"שלו ביער" בטבעון. בימים אלה הוא סוגר שלוש שנים ב"טטאמי", שפותחת סניף נוסף בקריות.
טטאמי [חורב 10, טל' 04-8254787]

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לסירופ:

למרק:

להגשה:

לסירופ:

למרק:

להגשה:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

מכינים את הטפיוקה:

1

מרתיחים סיר עם הרבה מים. מוסיפים טפיוקה ומבשלים 10 דקות ברתיחה חזקה. מסננים ומקררים במי קרח.

מכינים סירופ:

2

מבשלים סירופ מסוכר, מים, ג’ינג’ר, למון גראס וקפיר ליים. מקררים.

מכינים מרק:

3

מערבבים כוס סירופ, כוס קרם קוקוס וכוס פניני טפיוקה מבושלות ומסוננות.

מגישים:

4

יוצקים מהמרק על פירות. אפשר לפזר קרח כתוש.