מתכון

פלפלים חריפים בשמן זית, לימון ועשבים

דצמבר 2018
1 דירוגים
סחוג ירוק של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף
סחוג ירוק של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף

הפלפלים נכבשים בשמן זית ולימון, המעניקים להם טעם חמצמץ ועדין. תוכלו להוסיף אותם לכל דבר שתרצו בו עקצוץ חריף

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מפזרים על הפלפלים מלח גס, מערבבים ומניחים בצד.

2

מניחים את המרכיבים בצנצנת מעוקרת בשכבות. מכסים הכל בשמן זית. מניחים במקום קריר ליומיים ואז מעבירים למקרר.