הטרגון מעניק לפלפלים הקלויים ליווי אניסי קליל. מומלץ להכין את המנה יום או אפילו יומיים מראש
החומרים
רשימה
תמונות
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
רשימה
תמונות
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
אופן ההכנה
1
צולים פלפלים מכל הצדדים על להבה גלויה עד שקליפתם משחירה. מעבירים לשקית ניילון אטומה או לכלי פלסטיק סגור ומצננים. קולפים בעדינות ומנקים מגרעינים, ממברנות ועוקץ.
2
מתבלים במלח, פלפל שחור גרוס, סוכר, שום, שמן, חומץ וטרגון. שומרים במקרר עד 4 ימים.
עוד בנושא