מתכון

פסטה פרג ותפוחים

יוני 2019
2 דירוגים
פסטה פרג ותפוחים של שף ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה
פסטה פרג ותפוחים של שף ארז קומרובסקי. צילום: דניאל לילה

הפסטה המתקתקה-מלוחה הייתה חלק מילדותי. הנה גרסה שתגרום לכל בעל גנים מזרח/מרכז אירופאיים לקפוץ משמחה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מבשלים את הפסטה בשפע מי מלח לפי הוראות היצרן עד לדרגת אל דנטה.

2

בינתיים מחממים חמאה במחבת, מוסיפים תפוחים ומטגנים עד שהם זהובים.

3

מוסיפים פרג ומטגנים כחצי דקה נוספת.

4

מוסיפים את הפסטה ומתבלים במלח, פלפל וקינמון.

5

מעבירים לקערת הגשה, מניחים קוביית חמאה מעל, מגישים לשולחן וכל אחד בוזק לעצמו סוכר לפי טעמו.