מתכון

פסטה שקדי עגל ואספרגוס

אוגוסט 2019
2 דירוגים
פסטה שקדי עגל ואספרגוס של שף איתי הרגיל. צילום: דניאל לילה
פסטה שקדי עגל ואספרגוס של שף איתי הרגיל. צילום: דניאל לילה

מנה שמתבססת על השילוב בין שקדי עגל לירקות ירוקים. הרעננות של הירק שוברת היטב את השומניות של השקדים

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

חולטים אספרגוס כמה דקות במי מלח רותחים ומעבירים למי קרח לעצירת הבישול. מסננים ומייבשים על מגבת. חותכים גס.

2

צורבים שקדי עגל במחבת רחבה עם 50 גרם חמאה על להבה גבוהה במשך כ-5 דקות עד לקבלת צבע חום יפה. מוסיפים כרישה, שום ותימין ומערבבים קלות.

3

יוצקים יין וציר ומצמצמים כ-5 דקות עד להסמכה. מוסיפים את האספרגוס ופטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל.

4

בינתיים מבשלים את הפסטה במי מלח רותחים לדרגת אל-דנטה.

5

מוסיפים את הפסטה המסוננת למחבת יחד עם יתרת החמאה ומערבבים עוד דקה-שתיים. מגישים חם.