מתכון

פרוסות נתח קצבים על מצע רענן של עלים ירוקים

יוני 2019
3 דירוגים
פרוסות נתח קצבים על מצע רענן של עלים ירוקים של שף ארז ארז קומרובסקי. צילום: ארז בן שחר. סטיילינג: נורית קריב
פרוסות נתח קצבים על מצע רענן של עלים ירוקים של שף ארז ארז קומרובסקי. צילום: ארז בן שחר. סטיילינג: נורית קריב

זהו אחד הנתחים העסיסיים ומלאי הטעם ביותר. היזהרו לא לייבש אותו, כי כשהוא עשוי בדרגת וול-דאן הוא גומי של ממש

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לסלט

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

לבשר

1

כותשים את גרגרי הפלפלים בעלי ומכתש. מורחים את נתח הבשר בשמן זית ומצפים אותו בתערובת הפלפלים.

2

צולים את הנתח על גריל פחמים או במחבת סטייקים לוהטת עד שהבשר ורוד במרכזו. מניחים את הנתח על קרש חיתוך ומשהים 5 דקות. בוזקים מלח ים גס.

לסלט

3

מערבבים בקערה עלי חסה ועלי רוקט ומוסיפים שום קצוץ. מתבלים בדבש, מיץ לימון ומלח ים גס.

להגשה

4

פורסים את הבשר לפרוסות דקות, מניחים אותן על הסלט ומגישים.