מתכון

פרחי זוקיני פריכים ממולאים בדג עם לבנה ועגבניות

אוקטובר 2019
1 דירוגים
פרחי זוקיני פריכים ממולאים בדג עם לבנה עיזים ועגבניות סחוטות של אמיר כלפון. צילום: שרית גופן. סטיילינג: דלית רוסו
פרחי זוקיני פריכים ממולאים בדג עם לבנה עיזים ועגבניות סחוטות של אמיר כלפון. צילום: שרית גופן. סטיילינג: דלית רוסו

מנת רושם ב 10 דקות עבודה: ממלאים את פרחי הזוקיני במעין קבב דג ומטגנים עד שהפרחים מקבלים מעטפת פריכה והדג מתבשל

אם הקבב נותר עדיין מעט נא במרכזו – זה אפילו יותר טעים!

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למלית

לציפוי ולטיגון

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

ממלאים את פרחי הזוקיני

1

מערבבים את כל חומרי המלית וממלאים את פרחי הזוקיני בעדינות עד סופם.

מצפים ומטגנים

2

מחממים שמן לטיגון במחבת על להבה גבוהה. טובלים את פרחי הזוקיני בחלבונים ואז מצפים בפירורי פנקו. מטגנים 1/2 דקה מכל צד ומוציאים בכף מחוררת לנייר סופג.

להגשה

3

מורחים בכל צלחת כף לבנה ומניחים מעל 2 פרחי זוקיני מטוגנים. סוחטים 1/2 עגבנייה, מפזרים צנוברים ופרוסות של פלפל חריף, מזלפים מעט שמן זית וסוחטים כמה טיפות של מיץ לימון מעל.