מתכון

פשטידת קישואים טורקית

פשטידת קישואים וגבינות טורקית שיכולה להתאים גם לפסח

239,704 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2017
פשטידת קישואים טורקית. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
פשטידת קישואים טורקית. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

אני ממליצה להשתמש בזוקיני, שטעמם מודגש יותר והם פחות מימיים מהקישואים הבהירים. אפשר לגרר אותם גס לקבלת מאפה נגיס במרקם אל דנטה או דק — לקבלת מאפה רך לגמרי. בשני המקרים חשוב לסחוט היטב את הקישואים.

לתבנית בגודל 20X30 ס"מ.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

לשימון התבנית:

למלית:

לציפוי:

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית בכף שמן זית וזורים פירורי לחם או קמח מצה באופן שווה.

2

מערבבים את חומרי המלית בקערה.

3

משטחים את המלית בתבנית ומפזרים גבינת מוצרלה באופן שווה.

4

אופים בתנור החם 35-40 דקות עד שהמאפה זהוב. ממתינים כ-10 דקות ורק אז פורסים.

5

מגישים חם. שומרים במקרר מכוסה עד 3 ימים. להגשה מחממים כמה דקות בתנור ב-170 מעלות.