מתכון

צ’ירשי תפוח אדמה

ספטמבר 2019
1 דירוגים
צ’ירשי תפוח אדמה של ריטה רומנו. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
צ’ירשי תפוח אדמה של ריטה רומנו. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

צ’ירשי הוא שם כולל לסלטי ירקות מבושלים, מגישים אותם קרים או בטמפ’ החדר והם מעשירים את הטעם ומרעננים את הפה

צ’ירשי הוא שם כולל לסלטי ירקות מבושלים, שמתגוונים בסוג הירקות ובתיבול שלהם. מגישים אותו קר או בטמפ’ החדר והסועדים מניחים כף או שתיים מכל סלט מעל צלחת הקוסקוס, הרוטב והבשר – הם מעשירים את הטעם ומרעננים את הפה. הם גם מעולים כתוספת לסנדוויצ’ים ולליווי ארוחות קלות.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים שמן בסיר רחב, מוסיפים פלפלצ’ומה ומטגנים 3 דקות על להבה בינונית ותוך כדי ערבוב.

2

מוסיפים כוס מים, רסק עגבניות, מיץ לימון, מלח וקימל ומביאים לרתיחה על להבה גבוהה.

3

מוסיפים תפוחי אדמה, מביאים שוב לרתיחה ומסירים מהאש.

4

הצ’ירשי נשמר עד שבוע במקרר.