מתכון

צנצנות קרם גבינה עם תוספות מפנקות

דצמבר 2018
6 דירוגים
צנצנות קרם גבינה עם תוספות מפנקות של הקונדיטורית אילה ענבר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: אינה גוטמן
צנצנות קרם גבינה עם תוספות מפנקות של הקונדיטורית אילה ענבר. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: אינה גוטמן

חלופה מעודנת, קטנה וקומפקטית למנת המוזלי המוכרת. כדאי להכין את קרם הגבינה בצנצנות מראש ולהקפיאן

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לקרם גבינה

הצעות לתוספות

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

טורפים בקערה את הגבינה, מחית הווניל ואבקת סוכר עד קבלת תערובת אחידה.

2

מקציפים במיקסר את השמנת עד קבלת קצפת רכה (בסמיכות של יוגורט). מקפלים את התערובות זו לזו עד קבלת תערובת אחידה.

3

יוצקים את קרם הגבינה לצנצנות הפלסטיק (בערך עד 3/4 גובה), סוגרים היטב ומעבירים למקפיא או למקרר.

4

מכינים את התוספות בכלים סגורים.