אליעזר מזרחי מכין אותם קטנים יחסית למקור עם תבשיל מנגולד ועשבי תיבול שמוסיף המון טעם וצבע
החומרים
רשימה
תמונות
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
רשימה
תמונות
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
לבצק
לתבשיל מנגולד
לגבינות
לבצק
לתבשיל מנגולד
לגבינות
אופן ההכנה
לבצל
1
לשים את כל מרכיבי הבצק מלבד המלח במיקסר עם וו לישה כ־7 דקות. מוסיפים את המלח ולשים עוד כ־3 דקות. מעבירים לקערה, מכסים ומתפיחים כשעה.
לתבשיל מנגולד
2
מחממים במחבת מעט שמן זית וחמאה ומאדים את הבצלים וגבעולי המנגולד הלבנים עד הזהבה. מוסיפים שום, תימין וזעתר ואת עלי המנגולד הירוקים ומטגנים כ־5 דקות. מתבלים במעט מלח ומסירים מהאש. מצננים.
3
מערבבים את הגבינות והתבשיל, מוסיפים סילאן ומערבבים.
4
מחלקים את הבצק לכדורים קטנים (כ־45 גרם כל אחד) ומתפיחים אותם כ־15 דקות.
5
מרדדים כל כדור לעיגול בקוטר 8־10 ס"מ, ממלאים בכף מהמלית, שמים מעט מים בקצה ומהדקים לצורת חצי סהר.
6
מטגנים את הקאדה במחבת חמה עם מעט שמן זית עד להזהבה משני הצדדים. מומלץ להגיש לצד יוגורט וסחוג חרפרף.