מתכון

קאפקייקס בטטות בזיגוג גבינת שמנת ומייפל

דצמבר 2018
1 דירוגים
קאפקייקס בטטות בזיגוג גבינת שמנת ומייפל של תום פרנץ. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי
קאפקייקס בטטות בזיגוג גבינת שמנת ומייפל של תום פרנץ. צילום וסטיילינג: אפיק גבאי

קאפקייקס עסיסיים בטירוף, שנשארים כאלה גם אחרי 3-4 ימים, בזכות השימוש בבטטות. מומלץ מאוד לנסות גם בלי הזיגוג

כלים: תבנית קאפקייקס ועטרות קאפקייקס

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לזיגוג גבינת שמנת ומייפל

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מנפים יחד לקערה את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון, הסודה לשתייה והמלח. מערבבים היטב.

2

מקציפים את החמאה הרכה ומוסיפים את הסוכר בהדרגה. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו. מועכים היטב את הבטטות ומוסיפים אותן לתערובת. יוצקים תמצית וניל.

3

מאחדים בין שתי התערובות ומערבבים בעדינות.

4

יוצקים את הבלילה לעטרות קאפקייקס שמונחות בתבנית קאפקייקס. אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות במשך 25 דקות, או עד שקיסם הננעץ במאפה יוצא יבש.

לזיגוג

5

בזמן שהקאפקייקס בתנור טורפים את כל מרכיבי הזיגוג בקערה ושומרים בקירור.

להגשה

6

מצננים את הקאפקייקס המוכנים לטמפרטורת החדר, מצפים אותם בזיגוג, מקשטים באגוזי מלך ומגישים.