מה חדש? הנתח והתיבול: כבש וקארי. את הבצלים השלמים מוסיפים באמצע הדרך כמו תפוחי אדמה בגולאש, כדי שישמרו על צורתם.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים סיר כבד עם שמן ומאדים בצלים קצוצים על להבה נמוכה תוך כדי בחישה 15-10 דקות עד שזהוב ורך. מוסיפים את נתחי הבשר ומטגנים עוד 3 דקות. מתבלים בקארי, מלח ופלפל.
2
מוסיפים ציר או מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים שעתיים (או מכוסה בתנור ב 150 מעלות). מדי פעם בודקים את מצב הנוזלים, ואם צריך מוסיפים בכל פעם חצי כוס מים או מרק.
3
מוסיפים את הבצלים הקלופים ומקלות הקינמון ומבשלים עוד שעה עד שנתחי הכבש רכים מאוד והרוטב עשיר וסמיך. טועמים ומתקנים תיבול — הקארי צריך להיות מורגש אבל לא דומיננטי מדי.