מתכון

קבב ברמונדי

אפריל 2019
1 דירוגים
קבב ברמונדי של שף לויה אליעזר. צילום וסטיילינג: הדס ניצן
קבב ברמונדי של שף לויה אליעזר. צילום וסטיילינג: הדס ניצן

השף לויה אליעזר לויה מכין מדג הברמונדי האקזוטי קבב דגים מפנק

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

קוצצים דק את הבצל ואת הכוסברה.

2

מכניסים את הדג הטחון ואת כל שאר המצרכים (מלבד השמן) לקערה ומערבבים היטב.

3

טועמים מעט מהתערובת ומתקנים תיבול לפי הצורך.

4

יוצרים מהתערובת קציצות בגודל אחיד.

5

צולים את הקבב משני הצדדים על גריל פחמים או מטגנים במעט שמן במחבת ברזל.