מתכון

קוביות סלמון כבושות, טפנד זיתים ואגוזי לוז

פברואר 2019
3 דירוגים
קוביות סלמון כבושות, טפנד זיתים ואגוזי לוז של שף שף אבי שטייניץ. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו
קוביות סלמון כבושות, טפנד זיתים ואגוזי לוז של שף שף אבי שטייניץ. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו

גם אתם חושבים שהחלק הכי טעים באירועים הוא המתאבנים? השף אבי שטייניץ מכין מנה קטנה, שפותחת את התיאבון בגדול

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

חותכים את פילה הסלמון לקוביות קטנות, מניחים בקערה ומערבבים עם שמן הזית, המלח והפלפל הגרוס.

להגשה

2

בעזרת כפית מושחים מעט מהטפנד על הצלחת. מזליפים את האיקרה לעיגול קטן בעזרת שקיק זילוף. מפזרים את קוביות הסלמון בצורה אסימטרית. מפזרים את הצנוניות ואת אגוזי הלוז לצד הסלמון.

3

מטפטפים על הצלחת את השמן שנשאר בקערה, ולסיום מפזרים מעל את עלי הבזיליקום.