גם אתם חושבים שהחלק הכי טעים באירועים הוא המתאבנים? השף אבי שטייניץ מכין מנה קטנה, שפותחת את התיאבון בגדול
החומרים
רשימה
תמונות
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
רשימה
תמונות
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
אופן ההכנה
1
חותכים את פילה הסלמון לקוביות קטנות, מניחים בקערה ומערבבים עם שמן הזית, המלח והפלפל הגרוס.
להגשה
2
בעזרת כפית מושחים מעט מהטפנד על הצלחת. מזליפים את האיקרה לעיגול קטן בעזרת שקיק זילוף. מפזרים את קוביות הסלמון בצורה אסימטרית. מפזרים את הצנוניות ואת אגוזי הלוז לצד הסלמון.
3
מטפטפים על הצלחת את השמן שנשאר בקערה, ולסיום מפזרים מעל את עלי הבזיליקום.
עוד בנושא