מתכון

קוסידו מדריליאנו

מרץ 2020
1 דירוגים
קוסידו מדריליאנו של שף עינב אזגורי. צילום: רן בירן
קוסידו מדריליאנו של שף עינב אזגורי. צילום: רן בירן

יש לי חיבה גדולה לסיר שמכיל בתוכו ארוחה שלמה

לכל עם יש את הגרסה שלו לחלקי בשר שונים עם קטניות. אני מאוד אוהב את הגרסה המדריליאנית, על בסיס חומוס. אל תשפכו את מי הבישול בתום ההכנה – הם ישמשו כציר נהדר למגוון מנות אחרות.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לבריין (נוזל כבישה)

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את מרכיבי הבריין ומניחים בתוך הנוזל את הלשון ל־2־5 ימים. מוציאים מנוזל הכבישה ושוטפים היטב.

2

מכניסים את כל מרכיבי התבשיל (בשר, חומוס, ירקות ותבלינים) לסיר גדול, מכסים במים, מרתיחים, מקטינים את הלהבה ומבשלים מכוסה חלקית כשעתיים.

3

מקלפים את העור החיצוני של הלשון (אפשר להכניס שיפוד או סדין קטנה בין העור לבשר) וממשיכים לבשל את הלשון עוד כחצי שעה.

4

חותכים את הבשר לחתיכות גדולות ומגישים עם הירקות לצד איולי וחרדל.