מתכון

קטשופ ביתי

יולי 2019
2 דירוגים
המדריך להבראת השניצל של רינת צדוק. צילום: שני בריל
המדריך להבראת השניצל של רינת צדוק. צילום: שני בריל

גרסה בריאה, נטולת חומרים משמרים וסוכרים מעובדים. כדאי להכין עם הטף, ככה יהיה להם קל יותר לוותר על הקטשופ המוכר

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

שוטפים את העגבניות, מוציאים את העין וחותכים לפלחים

2

מחממים שמן זית בסיר ומטגנים את קוביות הגזר כ־5 דקות, מוסיפים לסיר את רסק העגבניות ומערבבים.

3

מבשלים על אש בינונית כ־30 דקות. מורידים את הסיר מהאש וטוחנים בבלנדר למחית חלקה.

4

מחזירים את המחית לסיר, מוסיפים את יתר המרכיבים, מערבבים ומבשלים כ־10 דקות על אש קטנה עד לקבלת מרקם של קטשופ. אפשר לסנן במסננת צפופה ודקה.

5

מאחסנים בצנצנת מעוקרת במקרר עד חודש.