מתכון

קישואים זקופי קומה

דצמבר 2018
3 דירוגים
קישואים זקופי קומה של לימור לניאדו תירוש. צילום וסטיילינג: לימור לניאדו תירוש
קישואים זקופי קומה של לימור לניאדו תירוש. צילום וסטיילינג: לימור לניאדו תירוש

הקישואים במתכון זה ניצבים זקופי קומה וזוכים לטיפול פשוט ולתיבול דומיננטי, המדגיש את טעמם ואת יופיים הטבעי

לגרסה טבעונית: מוותרים על האנשובי

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מרתיחים מים עם מלח גס בסיר בינוני. מניחים את הקישואים במים הרותחים ומבשלים 5 דקות בבעבוע עדין. מסננים (לא שוטפים) ומצננים 5 דקות. 

2

קוטמים 1 ס"מ מתחתית כל קישוא, לקבלת בסיס רחב דיו כדי שהקישואים יעמדו. מעמידים את הקישואים על צלחת הגשה שטוחה. Ž

3

מחממים במחבת את שמן הזית עד שהוא מעשן ומכבים את הלהבה. מוסיפים בזהירות למחבת את החרדל, האנשובי, המלח, הפלפל והנענע ומערבבים.

4

בעזרת כף יוצקים בזריזות מהשמן המתובל החם על כל קישוא. סוחטים את העגבניות על הקישואים, ומגישים חם או קר.