מתכון

קלמרי צרוב עם סלסה משמש

יוני 2019
2 דירוגים
קלמארי צרוב עם סלסה משמש של מיכל מוזס. צילום: איילון פז. סטיילינג: אוריה גבע
קלמארי צרוב עם סלסה משמש של מיכל מוזס. צילום: איילון פז. סטיילינג: אוריה גבע

כשהקיץ צעיר ומשתולל בחוץ, פירות ים עם סלסת פירות חריפה הם המנה הכי שפויה שאפשר להכין

נצלו את החלון הצר של תקופת המשמשים, אבל בהמשך תוכלו להכין את המנה גם עם שזיפים, מנגו או אפרסקים. רק הקפידו להכין בסמוך להגשה.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לסלסה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

לסלסה

1

מערבבים כל החומרים בקערה.

לקלמרי

2

מחממים מחבת כבדה (או גריל) עם שמן וצורבים את הקלמארי מכל הצדדים כדקה עד שהם מוכנים.

להגשה

3

מעבירים את הקלמארי לצלחות הגשה ומגישים עם הסלסה.