אפשר להכין אותם מראש ופשוט לשים בצלחת ואפשר גם לבשל במרק עצמו.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"אופן ההכנה
1
מערבבים את כל החומרים בקערה. משהים כשעה.
2
מרתיחים סיר גדול עם מים. יוצרים כדורים בגודל המועדף, אך לא קטנים מכדורי מפינג פונג.
3
מבשלים את הכדורים במים הרותחים שנמצאים כל הזמן בבעבוע איטי כ־20 דקות. מסננים ומצננים. אפשר גם לבשל בתוך מרק, אבל אז הנוזל יהיה עכור מעט.
4
מגישים בתוך מרק עוף צח, או בצלחת עם מיונז וחריין (חזרת - ראו מתכון).