מתכון

סו לק ברגר: קציצות אורז ממולאות בבשר טלה

מרץ 2019
2 דירוגים
סו לק ברגר- קציצות אורז ממולאות בבשר טלה עם עשבי תיבול של שפית סוואלי אלדר. צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שניר שרוני
סו לק ברגר- קציצות אורז ממולאות בבשר טלה עם עשבי תיבול של שפית סוואלי אלדר. צילום: שירן כרמל. סטיילינג: שניר שרוני

לחמניית ההמבורגר המסורתית מוחלפת כאן בקציצות סטיקי רייס

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

משרים את הסטיקי רייס במים במשך 6 שעות. מסננים את המים ומאדים אותו בסיר קטן כ-20 דקות. יוצרים מהאורז קציצות דקות ושטוחות בעובי אחיד בקוטר 4 ס"מ.

2

טורפים את הביצה בקערה קטנה. מחממים את השמן בווק (או בסיר או במחבת) על אש בינונית. טובלים את פרוסות האורז בביצה ומטגנים בשמן כ-2 דקות.

3

מטגנים את הבשר במחבת כ-3 דקות (אם צריך, מוסיפים מעט מים). מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.

4

מניחים את תערובת הבשר על פרוסת אורז ומכסים בפרוסה נוספת (ניתן להיעזר ברינג בגודל מתאים).