מתכון

קרבונרה עם בוטרגה חלמונים

יולי 2019
1 דירוגים
קרבונה עם בוטרגה חלמונים של שף שניר אנג סלע. צילום: בן יוסטר. סטיילינג: נעה קנריק
קרבונה עם בוטרגה חלמונים של שף שניר אנג סלע. צילום: בן יוסטר. סטיילינג: נעה קנריק

מתחשק לכם להשקיע בקרבונרה שלכם? פנקו אותה עם חלמונים כבושים מעשה ידיכם להתפעל

לכנת המתכון יש להכין כמה ימים מראש את הבוטרגה, שמעניקה למתכון את כל הטעם.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

ממסים את החמאה והשומן במחבת.

2

מוסיפים את הבייקון והפלפל. כשהבייקון שחום מורידים את המחבת מהאש ומוסיפים 1 כוס ממי בישול הפסטה.

3

מוסיפים למחבת את הפסטה החמה, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את הפרמזן.

4

מקפיצים את המחבת על אש גבוהה עד קבלת רוטב סמיך. אם צריך מוסיפים עוד ממי הבישול.

5

מעבירים לקערת הגשה ומגררים את החלמון המיובש על המנה.