מתכון

קרם גבינה ופירות יער בכף

2 דירוגים
קרם גבינה ופירות יער בכף של השף-קונדיטורים עופר בן נתן ועומר קוצ'מן. צילום: יהונתן גיסלר. סטיילינג: נועה שביט
קרם גבינה ופירות יער בכף של השף-קונדיטורים עופר בן נתן ועומר קוצ'מן. צילום: יהונתן גיסלר. סטיילינג: נועה שביט

השף-קונדיטורים עופר בן נתן ועומר קוצ'מן שוברים את הכלים ומעבירים את הצלחות של עוגת הגבינה מהצלחת לכף

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לקרמבל שקדים

לקרם

לרוטב פירות יער

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

לקרמבל שקדים

1

מעבדים במיקסר עם וו גיטרה במהירות נמוכה את כל המרכיבים עד לקבלת מרקם חולי ואחיד.

2

משטחים את הקרמבל בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 10 דקות.

3

מערבבים מעט את הקרמבל ואופים 5 דקות נוספות, עד לקבלת גוון זהוב.

לקרם

4

קרם: מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, אינסטנט פודינג וקליפת הלימון המגוררת לקצף יציב. מקפלים בעדינות את הגבינה הלבנה לקצפת.

5

מצננים במשך לילה במקרר עד להתייצבות.

לרוטב פירות יער

6

מבשלים בסיר את פירות היער עם הסוכר ומקל הווניל עד שהנוזל מצטמצם למרקם של ריבה. מניחים לצינון בטמפרטורת החדר.

להרכבה והגשה

7

בתחתית הכף מניחים קראמבל. מעליו מזלפים את קרם הגבינה ומעל מניחים מעט מרוטב הפירות אדומים.