מתכון

קרעי פסטה חלמונים ביין פורט עם סינטה וירקות

אפריל 2019
1 דירוגים
קרעי פסטה חלמונים ביין פורט עם סינטה וירקות של שף אילן חפץ. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: נעה קנריק
קרעי פסטה חלמונים ביין פורט עם סינטה וירקות של שף אילן חפץ. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: נעה קנריק

מנה איטלקית עשירה של פסטה עם בשר וירקות. השקיעו בנתח סינטה איכותי, זה חשוב להצלחת המנה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לבצק פסטה

לרוטב יין פורט

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

לבצק פסטה

1

מעבדים את כל חומרי הבצק במעבד מזון עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר כשעה. מרדדים את הבצק במכונת פסטה מכוילת על מס’ 7.

לרוטב יין

2

מחממים בסיר בינוני שמן זית ומאדים את הבצל מספר דקות. מוסיפים את השום ומאדים עוד כדקה. מוסיפים את היין, ציר הבקר והרוזמרין, וממשיכים לבשל עד לצמצום הנוזלים לכדי שליש. מניחים בצד.

להכנת המנה

3

מזליפים מעט שמן זית במחבת כבדה וחמה, ומוסיפים את נתחי הסינטה. במקביל מבשלים את הפסטה במים עם מעט מלח כשתי דקות.

4

מוסיפים למחבת את רוטב היין, השעועית הירוקה, עגבניות השרי והמרגרינה, ומצמצמים על להבה גבוהה כשתי דקות. מוסיפים פסטה ומערבבים.