מתכון

קרפצ'ו לדר פלפלים עם סלטון ירוק

דצמבר 2018
1 דירוגים
קרפצ'ו לדר פלפלים של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף
קרפצ'ו לדר פלפלים של רינת צדוק. צילום: חיים יוסף

המנה הזאת מנצלת את הפלפלים המיובשים בצורה אחרת והופכת אותם למנת קיץ זריזה ומרשימה. לא תאמינו כמה זה טעים

פעולת ייבוש הפלפלים אורכת כשלושה ימים; יש להיערך לכך מראש.

*לגרסה טבעונית: מחליפים את הדבש בסילאן או בסירופ מייפל ומוותרים על גבינת הטולום.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לרוטב

לסלטון ירוק

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל מרכיבי הסלטון ומתקנים תיבול.

2

מסדרים פלפלים מיובשים זה לצד זה. מערבבים את מרכיבי הרוטב ומזלפים על הפלפלים.

3

מסדרים על הפלפלים תלוליות קטנות של סלטון בעזרת כפית. מקשטים באורגנו.