מתכון

קרקרים מתובלים

1 דירוגים
קרקרים מתובלים. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
קרקרים מתובלים. צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

הקרקרים האלה מתאימים לכל סלט, גבינה או ממרח. אפשר לעצב כמו עוגיות מלוחות או לרדד לעלה ולחתוך למשולשים גדולים

מפולפלים ופריכים במיוחד עם כמות מינימלית של קמח – קרקרים מושלמים שהכי כיף לטבול אותם בביצה רכה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

שמים בקערת מעבד מזון קוואקר, קמח, תבלינים וחמאה ומרסקים לפירורים. מוסיפים חלב ומעבדים עוד 20 שניות עד שמתקבל מרקם בצקי.

3

מעצבים לגליל בקוטר 4-3 ס”מ ופורסים לפרוסות בעובי 1-1/2 ס”מ. לחילופין מרדדים לעלה עגול וחותכים למשולשים בעזרת חותכן פיצה. מניחים את הקרקרים בתבנית.

4

אופים 15-12 דקות עד שזהוב ופריך. מצננים היטב ושומרים בקופסה אטומה

גיוונים: